Onze aanpak

Forelo fits like a gLOVE!

Forelo maakt er een punt van om met zijn klanten relaties aan te gaan die lang duren, iets waar zowel de klant als Forelo baat bij hebben. We ontwikkelen een bedrijfsunieke oplossing, met als belangrijk fundament ‘langetermijndenken’.

 

 

forelodiensten

 

 

Forelo is zich ten volle bewust van de grote impact van uw expertiseplatform en reikt u de hefbomen aan om uw personeel te engageren. Uw voldoening is onze zorg. Forelo levert een volledige ondersteuning en een snelle service. We valoriseren en beveiligen uw data in een langetermijnengagement. Want vergeet niet: ‘With great power comes great responsibility – Peter Parker’.

De sleutel tot succes van onze langetermijnoplossing ligt in de integratie van uw bedrijfscultuur in onze aanpak. Forelo biedt haalbare tools aan, een persoonlijke service en meetbare resultaten.

onze klanten genieten nu reeds van:

  • Werkplekleren: screening en remediëring op de werkvloer
  • training & certifiëring van het personeel: ba4 – permits
  • gespecialiseerde hosting van performante communicatieplatformen
  • valorisatie van bedrijfsinfo en interne expertise door samenwerken en sharing

A match made in heaven

Belangrijk voor FORELO is wel dat we met onze klanten graag in dezelfde vijver zwemmen, dat ons gezamenlijke ‘ecosysteem’ zich kan ontwikkelen in klaar water. Is er geen match tussen FORELO en uw bedrijf dan bestaan er andere oplossingen. FORELO gaat met uw bedrijf immers een relatie aan die – van begin tot einde – jaren kan duren.
Het is belangrijk dat de verstandhouding en de wederzijdse verwachtingen van meet af aan duidelijk zijn.

Partners

FORELO werkt voor het ontwerpen, bedenken en uitwerken van oplossingen op maat al lang en exclusief samen met de volgende partners, stuk voor stuk bedrijven met een onberispelijke staat van dienst.

forelo_onderwater